Opločnici

       
   
  Romb Šesterokut Pravokutnik Travni  
 

Ovaj opločnik se sastoji od tri jednostavna elementa i pruža brojne mogućnosti kombiniranja, proširene mnoštvom boja. Moguće su različite sheme postavljanja: romboidne, zvjezdaste i cik-cak kombinacije kao i sheme koje pružaju dojam trodimenzionalnosti. Skladnim kombinacijama boja površine popločane ovim opločnikom poprime razigran izgled.

- dimenzija 20 x 20 x 6 cm
- na paleti pakirano 10 m2
- 28,87 kom/m2
- 135 kg/m2
- na paleti 270 komada
- osnovne boje: siva, crna, crvena zelena.
- moguće boje i prema dogovoru

Opločnik šesterokut sastoji se samo od jednog elementa u obliku dvostrukog šesterokuta. Time je istovremeno omogućeno izuzetno jednostavno i brzo polaganje ali i dobivanje profinjenog saćastog uzorka opločnika, koji upravo poziva na ugradnju.

- dimenzija 20 x 11,5 x 6 cm
- na paleti pakirano
10 m2
- 29 kom/m2
- 125 kg/m2
- na paleti 280 komada
- osnovne boje: siva, crna, crvena zelena.
- moguće boje i prema dogovoru

Osnovno obilježje opločnika u obliku pravokutnika su zaobljeni okomiti bridovi i valoviti gornji rubovi, zahvaljujući kojima ovaj opločnik podsjeća na starinske obloge od prirodnog kamena. Razigrani bridovi elementa su uravnoteženi glatkom gornjom plohom pa se opločnik lijepo uklapa kako u povijesno ili ruralno, tako i u suvremeno okruženje.

- dimenzija 30 x 15 x 8 cm
- na paleti pakirano 10 m2
- 22,00 kom/m2
- 180 kg/m2
- na paleti 240 komada
- osnovne boje: siva, crna, crvena zelena.
- moguće boje i prema dogovoru

Element travnog opločnika sastavljen je od 6 međusobno povezanih osmerokuta s 8 šupljina, kroz koje otječe voda i rastu biljke. Ovaj opločnik je prvenstveno namjenjen opločenju parkirnih površina, koje se sukladno dopunjuju s travnatim plohama.

- dimenzija 60 x 40 x 10 cm
- na paleti pakirano 11,52 m2
- 4,17 kom/m2
- 133,33 kg/m2
- na paleti 40 komada. - osnovne boje: siva, crna, crvena zelena.
- moguće boje i prema dogovoru

 
  *Napomena: Reklamacije na moguću pojavu bjelila (influence) na proizvodima ne uvažavamo, naime radi se o povremenoj i privremenoj pojavi koja je svojstvena svim betonskim proizvodima i nemože se u potpunosti kotrolirati